باید در اقتصاد هنر تحولی صورت گیرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار جمعی از اساتید و هنرمندان اصفهان با بیان اینکه هنر عشق است، ولی این عشق هرچند در آسمان است پا در زمین دارد، گفت: برای زنده نگه داشتن هنر در جامعه باید فکر جدی برای اقتصاد هنر شود.
رضایی افزود: نگاه سیاست مداران به هنر بسیار مهم است زیرا اگر انها هنر را درست تشخیص دهند، فکر جدی برای آن خواهند کرد و در این صورت اقتصاد هنر نیز رشد خواهد یافت.
وی ادامه داد: البته سیاست مداران نیز از فرهنگ تاثیر می پذیرند. وقتی فرهنگ سیاستمداران ضهیف می شود نگاهشان به هنر تغییر خواهد کرد و ضعیف می شود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به خیزشها مردم ایران در انقلاب و دفاع مقدس که دشمن شکن بوده اند، اشاره کرد و گفت: امروز نیز در رویارویی سوم ملت ایران با دشمن که در عرصه اقتصادی و فرهنگی شروع شده است نیازمند خیزش جامعه هستیم.
رضایی افزود: منابع و سرمایه کافی در کشومان وجود دارد باید با یک روش و تحرک جدید تبدیل به ثروت شوند که در این صورت مشکلاتی مانند گرانی و تورم و بی کاری حل خواهند شد.
وی اظهار داشت: واقعیت آن است که دشمن یعنی آمریکا و غرب از خیزش تمدن و اقتصاد ایران وحشت دارند زیرا معتقدند که دراین صورت ایران پیشرفته و توسعه یافته خواهد شد و کسی یارای جلوگیری از آن را نخواهد داشت.
رضایی آسیب های درکمین جوانان شاره کرد و گفت: باید بار مسئولیت جدید را برای جوانان تبیین کرد و از سوی دیگر مسولان نیز زمینه و فرصت حضور و نقش آفرینی جوانان را در عرصه اقتصادی و فرهنگی فراهم سازند.
وی ابراز امیدوار کرد تا ایران در مسیر پیشرفت و توسعه ای که با انقلاب اسلامی آغاز کرده است، متوقف نشود و فرازو نشیب ها را مانند گذشته پشت سر بگذارد و گفت: اگر جوانان برخیزند و درست مدیریت شوند، تحول بزرگی در جامعه ودر راه پیشرفت ایجاد خواهد شد.
پیش از سخنان دکتر رضایی برخی از هنر مندان طی سخنانی نظرات خود را مطرح کردند.
استاد ظریفی، پیشکسوت هنر قلم زنی خواستار توجه بیشتر به هنر و هنرمند شد و گفت: متاسفانه علی رقم فروش بسیاری از محصولات، هنر و هنرمند ناشناخته مانده است و کسی هم به فکر آن نیست و سراغی از نمی گیرد.
دبیر انجمن طرحان فرش نیز گفت: جوانان و هنرمندان جوان نیاز به حمایت دارند. ولی متاسفانه حمایت درخوری انجام نمی شود. میراث فرهنگی توجه جدی به عرصه ندارد.
دکتر عودباشی استاد مرمت آثار فرهنگی گفت: چند سالی است که میراث فرهنگی وظیفه خود در حمایت و نگه داری مراکز میراث فرهنگی را فراموش کرده و بیشتر به فکر جهانگردی است و توسعه آن است.
وی افزود: بودجه و پرسنل زیاد شده است، اما توجه کم شده است.
خانم صدری، گرافیست نیز گفت: متاسفانه هنر را بیهنران اداره میکنند و هنر کشور توسط هنرمندان اداره نمی شود.
یکی دیگر از پیشکسوتان هنر گفت: در بازار کار هنر را مثقالی و کیلویی عرضه میکنند ودر این عرصه کار هنرمندان بزرگ مورد بی توجهی قرار می گیرد. و فرقی بین کالاها و تولیدات هنری وجود ندارد.
وی افزود: این نشان از تقاضای بالا برای کالای هنر دارد، اما از آن سو بازاری شده است و ماهیت هنر جایگاهی ندارد.
نظرات شما عزیزان: